Обзавеждане кухня интериор могат да допринесат за нови прогресивни идеи, които производителите на кухни се опитват да въведат в тяхната конструкция.
Първото нещо, което идва на ум е това разделение на пространството на специални функционални зони.
Съществува мнение, че зоните трябва да бъдат пет. Две зони са предназначени за готвене и съхранение на храната. Още три, за съдове, домакински химикали и отпадъци.
Във всяка зона има безброй решения за обзавеждане.
Също толкова важно място заема така наречения работен триъгълник с върхове - мивка, готварска печка, и хладилник. Разстояние между върховете трябва да бъде около 3-4 метра.
Успешно точно планиране във формата на латинската буква L.
И разбира кухня трябва да отговарят на вашия ръст, да радват окото и да носят удоволствие.
Немає коментарів:
Дописати коментар